Bevisstgjøring og valg av bolig

June 2, 2016

 

Underveis i vår gjennomgang av forbruk og behov, ble naturligvis bolig og fremtidig boform et tema. Og ettersom vi arbeidet oss gjennom hva vi egentlig trengte av plass så åpnet det seg en verden for å bo mindre, mye mindre, faktisk så lite som på 33 m2 i egen boenhet. Det ble en inspirerende periode med kreativ tenkning for å kunne lage grunnlaget for et lite energieffektivt mikrohus som minst skulle svare til byggestandarden TEK 10. Det skal være et godt sted å bo, med de kvaliteter en forventer i et moderne hjem. Vi føler vi har klart å få til en multifunksjonell løsning som vil dekke våre behov.

 

Vi er nå klare for å bygge mikrohuset vårt, og søknaden er allerede sendt hjemkommunen. 

Mikrohuset er delvis egenfinansiert, og delvis finansiert gjennom norges eneste etiske bank, Cultura Bank. 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

November 5, 2018

April 23, 2018

Please reload

Arkiv