Vi er nå medlem av Norsk permakulturforening og Norske Økosamfunns Forening

July 12, 2016

Permakultur er et helhetlig planleggingssystem for å skape bærekraftige samfunn hvor vi kan høste av et naturlig overskudd. En tre-delt etikk som omfatter omsorg for jorden, omsorg for menneske og fordeling av overskuddstid, penger og materialer i forhold til dette.

 

Norsk permakulturforening (www.permakultur.no) er del av et internasjonalt nettverk som jobber med bærekraftig utvikling i praksis. De har som formål å arbeide for permakulturens utbredelse og utvikle den for norske forhold.

 

Norske Økosamfunns Forening, NØF (www.okosamfunn.no), er en ideell forening som har til formål å bidra til å skape bærekraftig utvikling gjennom å støtte økosamfunn eller andre tiltak som kan fremme en mer økologisk eller helhetlig livsform og verdier som er i tråd med en slik målsetting. 

 

Vi ønsker å støtte disse foreningene som gjør et flott arbeid med å formidle kunnskap om bærekraftighet og bærekraftige samfunn. Her er det muligheter for kurs, samlinger og konferanser i inn og utland. Kontakter til norske og utenlandske samfunn samt nettverk om du ønsker å jobbe som frivillig på en økologisk gård.........og mye mer!

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

November 5, 2018

April 23, 2018