Bygging av mikrohus i Holmsbu: Uke 30 - Grunnarbeider og forskaling

August 6, 2016

 

Da er vi i gang med byggingen av mikrohus i Holmsbu. Uken startet med utstikking av tomten, så graving ifm grunnarbeidene og overflate, så ny utstikking på fredag før forskaling for ringmur ble bygget med god hjelp av familien i helgen. 

 

DAG 1-5:

Plassering av arbeidsstasjon og personalrom, og rydding og utstikking på tomten.

Vi var engstelige for at vi skulle møte på fjell ifm grunnarbeidene, og noe ble det, men vi fant en løsning og slapp å sprenge så det er vi meget fornøyd med. Selv om vi er selvbyggere så har vi Entreprenør Per Kristian Rodlie som gjør en formidabel jobb på tomten ifm grunnarbeidene og massehåndtering mm. Tomten på 900kvm totalt har her kun et byggeområde på ca 250kvm men likevel ble det kjørt bort 7 lass med masser og tilført 3 med stein og grus.

DAG 6-7:

Fredag formiddag får vi materialene til huset levert på tomt og vi setter straks igang med byggingen av forskalingen for ringmurene med stor hjelp fra familien. Materialene vi skal bruke til reisverket brukes her først til forskalingene.

Stor glede når det står ferdige.

Nå er det kun kort tid igjen til betongbilen kommer på mandag. 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

November 5, 2018