Ferie

October 13, 2016

4 uker ferie i Sedona var en herlig opplevelse. Det er mye å oppleve og vi brukte mye tid ute i friluft og gikk mange turer i blandt de røde fjellene. Etter en god og varm tur (35 grader varmt) var det deilig å ta et bad i elven som går gjennom dalen. Her opplever vi flotte soloppganger og nattehimler. Sedona har en meget strikt belysningscode for å hindre lysforurensning. Det er meningen at du skal få oppleve himmelen om natten og ikke forstyrres av "dårlig" lyskilder.

Alternative utflukter er det nok av og selvfølgelig måtte vi ta en ballongferd for å oppleve dette flotte landskapet fra oven. Her er det mye å shoppe, mange gallerier og utallige SPA. Samt alternative behandlinger av alle slag.

Vi deltok på en mandags-gudstjeneste i The Chapel of the Holy Cross, en flott kirke flott plassert høyt i blandt fjellene. Veldig spesielt. Her kan du også gå blandt labyrinter, buddhaer og stupaer som i Nepal.

Vi hadde herlige opplevelser med dyr og skjønne menneskemøter. God mat, godt drikke, lesing og avslapning ved poolen ble det også litt tid til. 

 

Her følger video fra ballongferden, møte med ulver og turen på Cathedral Rock.

 Ballon trip:

  Leker med ulver:

 Cathedral Rock Trail:

 

Vi så også flere mikrohus i form av kontor (Chamber of Commerce i Jerome) og boliger

samt modulbygg som garasjer, staller etc. Mikrohustrenden er stor i USA.