Bygging av mikrohus i Holmsbu; Uke 42-44 - Gulvarbeider & isolering

November 30, 2016

 

DAG 36-43:

Det blir nå mye fokus på det som skal gjøres inne og vi starter arbeidene med å isolere vegger og tak samt vatre av gulvet. Så trekker vi EL-kabelen fra mast ute og inn til bod. Her skal vi ha el-skap og forgreningene videre til boligen. Kabelen trekkes i et allerede nedgravd rør.

Etter noen pristilbud vi har fått fra rørleggere bestemmer vi oss for jobbe med rørlegger Frank. Frank er effektiv og er snarlig ferdig med jobben selv om dette er en liten og ukomplisert jobb :-) Sånn er det med mikrohus. Ferdig på noen timer.

DAG 44-50:

Så begynner isoleringen av gulvet. Vi legger isoleringsplater 25 cm før vi legger et radonlag (blå tykk plast) så et nytt lag på 10 cm. 

Videre legger vi jordingskabel og så varmekabler, før betongen (10 cm) legges. 

Vi har noen gjenstående arbeider ute som må gjøres med lift. Dette ferdigstilles og vi får samtidig grunnet flatene. Alle beslag monteres på hjørner etc. Disse er spesialbestilt hos vår lokale blikkenslager. 

Nå gjenstår dør på 4m som står på lager i Drammen og kommer i morgen. Døren settes inn av vår gode nabo Truls mens vi er en tur til Bergen.

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg