Bygging av mikrohus i Holmsbu; Uke 49-50

December 20, 2016

 

Vi har et herlig opphold i Bergen og koser oss masse med familien. Vi får bestilt både kjøkken og bad og gleder oss veldig til å få dette inn i januar. 

 

Under vårt opphold ble vi kontaktet av Gøran Johansen som er arkitekt og har bygget sitt eget minihus i Aurland i Sogn og Fjordane. Vi bestemte oss for å besøke han på vår vei tilbake til Holmsbu. Gøran har bygget et 26m2 flott laftet hus og sammen med sin nabo så har de et lite tun. Naboen har også et minihus. Hun satser på gjenbruk og har bygget om en brakke. 

DAG 44:

Vel tilbake i Holmsbu gleder vi oss nå til å jobbe videre. Dørene som ble satt inn av vår hyggelige nabo fungerer utmerket og vi monterer stillas inne for ferdigisolering av tak.

DAG 45-48:

Nå skal vi isolere ferdig inne før vi setter opp plasten for trykktest av boligen. Det er helt tydelig på taket hvor det ikke er isolert enda :-)  

Det er finfint vær så vi får malt litt også. 

DAG 49:

Vi monterer takrenne men først må vi sette opp fluenetting og fuglebånd så ingen uønskede stifter bo hos oss :-)

Mikrohuset må også ha litt julebelysning så vi monterer dette i takrennen.

Det er en del kontorarbeid som skal gjøres også og vi koser oss med dette og den nydelige utsikten fra boligen vi har leid på Tofte. Vi får besøk av familien og koser oss litt ekstra nå i disse juletider før julen virkelig setter inn neste uke.

 

Vi ønsker dere alle en

VIDUNDERLIG JUL og et FANTASTISK 2017

 

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg