Mikrohuset på innsiden

April 16, 2017

I påsken fikk vi bygget terrasse på forsiden av huset og er veldig fornøyd med det. Utemøblene som ble tatt med fra forrige bolig kan syntes noe store på denne terrassen men det kan vi leve med :-)

 

Det er mulig å skyve frontdørene til siden i sin helhet og det gir en glidende overgang mellom innerom og uterom som vi liker veldig godt. 

 

Rett innenfor døren har du "Entréen" som består av et mikrofiberteppe, som fjerner 98% av det man har under sålen, samt noen enkle kroker på siden av garderobeskapet :-)

Til høyre er det en box med en Murphy-bed i. 

På hemsen blir det overnatting for 2 ....kommer.  

 

Her ser dere også inngangen til badet som er 2 skyvedører med en veggtapet av Buddha. Badet er viktig for oss og vi har valgt å fordele de 3 metrene likt mellom toilett, vask og dusj.

På motsatt side er kjøkkenet med hems. På hems skal vi ha en lesekrok med fotoalbum og bøker.

 

I kjøkkenet rommer de nedre skapene fra høyre; 1 ovn med 2 platetopper, 1 kjøleskap, 1 oppvaskmaskin, 1 vinhylle (av Ikea's bilderammer), 1 resirkulasjonshåndtering, 1 vask- og tørkemaskin (klær) :-) 

Overskapene har kopper & kar og annet kjøkkenutstyr.

Bokhyllen/hyllen på siden av bordplaten, som kan felles ned, har bestikk etc. Vi skal bygge noe lignende på den andre siden også. Egenprodusert løsning her altså :-)

 

Vi har tatt med oss noen ting som vi liker som Stormlyktene fra Skogsberg & Smart, kaffemaskinen og pleddet fra Ukraina. 

I "Stuen" har vi plassert 2 like 3-setere som kan plasseres i forskjellige kombinasjoner. Som 2 daybeds når vi skal ha filmkveld, i vinkel når vi må ha inn flere stoler etc. Vi har ingen TV men et lerret som kommer ned foran gardinene og en streaming-prosjektor som spiller av gode filmer. 

 

På den 4m høye veggen på høyre side skal det opp en reol i kombinajon med trapper til hemsene. Det kommer senere..... 

 

Det er så langt som vi er kommet nu men det kommer mer informasjon etterhvert som livet i et mikrohus blir til :-) 

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å se og holder åpent hus hver torsdag i juni kl. 16.00-18.00.

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

November 5, 2018