Nyheter fra ML Modern Living

April 16, 2017

 

21.mars - Intervju av kommunen

 

Hurum kommune i samarbeid med Hurum næringsråd utgir magasinet "Hurumlandet" 2017. Det kommer ut i mai og distribueres til alle husstander i Hurum, Røyken og store deler av Asker. Hurum kommune ønsker å intervjue oss i mikrohuset vårt for en reportasje i magasinet og vi takker selvfølgelig ja til det.  

Veldig hyggelig intervju med Morten Dyrstad, Kommunalsjef og Elena Solberg, Kommunikasjons-sjef i Hurum kommune.

 

22. mars - Intervju av NTB

 

Vi gleder oss over at flere har hørt om prosjektet vårt og får besøk av NTB ved Kjersti Blehr Lankan med fotograf dagen etter. Vi hygger oss og timene flyr. Vi ser frem til å se dette på trykk.

 

1. april - Etablering av ML Modern Living AS

 

Den 1. april startet vi selskapet ML Modern Living AS. Allerede 6. mai starter vi med konsulentoppdrag samt prosjektering av 2 mikrohus i Øygarden utenfor Bergen. Mer informasjon kommer men interesserte kan kontakte oss via kontaktskjema her på hjemmesiden.

 

4. april - Foredrag for Høysolen Kristiania

 

I forbindelse med Verdens Helsedag 7. april arrangerer Høyskolen Kristiania "HOME - Our planet is our home, your body is your home", et 3-dagers arrangement med fokus på bærekraftighet 

 Vi får invitasjon til å holde foredrag om å leve enkelt og bo i et mikrohus m.m. og er imponert over hvilken innsats studenter og veiledere m.fl. gjør ifm arrangementet. De arrangerer også daglig "clothes swapping" og mange plagg skifter eiere i løpet av disse 3 dagene. 

 

Vi blir bedt om å komme tilbake neste år, og det takker vi selvfølgelig ja til.

 

Nå starter jobben med å få erfaringene på trykk.

 

Nå starter jobben med å skrive manual om å bygge sitt eget mikrohus samt skaffe alternative leverandører av mikrohuset for de som ikke ønsker å bygge selv. Vi skal også sette opp noen kurs om dette til høsten. 

 

Vi kommer også til å jobbe mer med selvforsynthet i tiden som kommer som fornybar energi og matforsyning m.m.

 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

November 5, 2018

April 23, 2018

Please reload

Arkiv