Mikrohusene i Holmsbu er ferdige og skriveprosessene er i full gang.

January 24, 2018

Vi ønsker alle et riktig godt nytt år :-) 

 

Desember 2017 var en herlig måned hvor vi fikk tilbragt mye tid med familien. Vi ble ferdige med hus nr 2 i god tid før familiens ankomst. 10 kom fra Bergen og 5 fra Bærum. Hvert hus har sengeplasser til 6 men selv om vi var kun 10 som sov i husene, var det plass til alle 17 rundt bordet til julefrokost 1. juledag. Litt planlegging og mye hjertevarme fra hele familien gjorde dette til en uforglemmelig og fantastisk fin jul. 

Vi har også funnet oss verdens flotteste treningssenter - Holmsbu SPA. Her er det virkelig  tilrettelagt for helse og velvære. 

Vi har begynt å sanke erfaringer etterhvert i det å bo i et mikrohus. Vi ønsket alle funksjoner i ett og samme rom (ex bad) og det fungerer perfekt.

Likevel har vi valgt å sette opp noen enkle romdelere for en roligere energiflyt (Feng Shui). 

Det kommer mer informasjon om erfaringene våre i senere blogg-innlegg men vi har merket oss at når vi er 2 i huset, og vi har 4 tente stearinlys i rommet, øker temperaturen med ca 3 grader. 

 

Vi merker at pågangen av interessen for mikrohusene øker og vi er blitt kontaktet av Drammens Tidende for å gjøre et oppfølgingsintervju primo mars. 

 

Det er mye vær i disse dager og vi koser oss med vinteren slik den viser seg i farge og form.

Vi jobber nå iherdig med all dokumentasjonen og bilder vi har samlet underveis for å skrive bøker og manualer, holde kurs samt legge tilrette for utleie til sommeren for de som vil forsøke å bo mindre. 

 

Det blir en aktiv og spennende vår :-) 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg