Vi har solgt bolig selv

April 30, 2018

 

Vi har eid en liten hytte/mikrohytte i Øygarden utenfor Bergen som har blitt benyttet langt mindre enn det vi trodde da vi kjøpte det. Vi gjennomførte en total oppgradering av hus og medfølgende anneks men bestemte oss for å selge dette da det ble så lite brukt.

 

Konseptet vårt Modern Living innebærer at du skal klare å gjøre det meste selv. Nå er det slik i samfunnet vårt at vi skal leie inn andre til å utføre de fleste tjenestene for oss, men vi mener det er viktig å kunne håndtere det meste selv. 

 

Når vi skulle selge huset bestemte vi oss for at vi skulle være våre egne meglere og lære oss hvordan man gjennomfører salg av hus/hytter. 

 

Vi ønsket å gjøre så mye som mulig av prosessen selv men da dette også innebærer en annen person, en kjøper, så ønsket vi at hun/han skulle være trygg på at penger, kontrakter, skjøte etc ble 100% riktig håndtert så for dette ønsket vi å leie inn en advokat. 

 

Noen sjekk på google endte med at vi fant et konsept som het SELG BOLIG SELG som tilbød forskjellige nettbaserte program. Dette var meget enkelt og vi lærte mye i prosessen. Vi råder flere til å se på dette som et alternativ når du skal selge. 

 

Hytten ble solgt, av oss, rett før påsken i år :-)

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Vi er på TV - TV2 "God Morgen Norge"

September 26, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

November 5, 2018

April 23, 2018

Please reload

Arkiv